Finally.

Ja, det har varit en fullspäckad sommar innehållande alltifrån fjällguidande till biståndsstuderande via röjsågande och konfirmandledande. Däremellan en del klättrande, alldeles för lite paddlande och 2-3 skratt tillsammans med härliga vänner.

De sista veckorna, eller ärligt talat bara sista veckan, har präglats av olika typer av förberedelser inför morgondagens avresa från Stockholm mot Buenos Aires med Salta som slutdestination. Förra veckan tillbringade jag i Härnösand på Sida Partnership Forum tillsammans med 50 andra som också ska jobba utomlands i projekt som på olika sätt är finansierade av Sida. Där proppades vi fulla av olika lärdomar man kan dra av internationellt arbete i olika delar av vår värld. Vi studerade bistånd, kulturförståelse, utvecklingskunskap, personlig hälsa/säkerhet, hållbar utveckling och mycket mer. SPF förtjänar flera glada tillrop för en bra kompott av föreläsningar, case-studier osv. 5 av 5 toasters. Att konferensen delades med 50 andra entusiaster gjorde förstås inte saken sämre, hurra för er med! 

Men nu är det dags, nu är det på riktigt. Idag flög jag till Andrea i Stockholm där jag nu planerar sova ett par timmar innan vi följs mot Arlanda. Vi ser väl när jag surfar ut i cyberspace för en liten uppdatering nästa gång. Förhoppningsvis med lite mer exotiskt innehåll.

Bendiciones


"Keep my eyes to serve, my hands to learn"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar